Blog - Vše o vnitřním osvětlení

Vše o vnitřním osvětlení

Na tomto blogu se dočtete zprávy a informace o vnitřním osvětlení

Světlo je jedním z nejdůležitějších prvků, které mohou zásadně ovlivnit atmosféru v interiéru. Ať už jste majitelé domu, interiéroví designéři nebo jen obecné veřejnosti, je důležité znát nejnovější trendy a informace o interiérovém osvětlení.

 

Jaké jsou aktuální trendy v designu osvětlení

Aktuální trendy v designu osvětlení se stále více zaměřují na kombinaci funkčnosti a estetiky. Světla nejsou pouze zdrojem světla, ale také významným designovým prvkem. Moderní osvětlení často kombinuje minimalistický design, geometrické tvary a originální materiály.

Designová svítidla

Stropní designová svítidla

Designové lustry

Stojací designové lampy

 

Jaká je rozmanitost a univerzálnost svítidel

Rozmanitost a univerzálnost svítidel je jednou z největších výhod při výběru interiérového osvětlení. Na trhu je široká škála světel, která mohou splňovat různé potřeby a vkus. Od stropních svítidel, závěsných svítidel, stolních lamp až po podlahové lampy - možností je nespočet.

Stropní svítidla

Lustry a závěsná svítidla

Podhledová svítidla

Nástěnná svítidla

Svítidla do stěny

Bodová svítidla

Lištová svítidla

Stolní lampy

Stojací lampy

 

Jaká je energetická účinnost LED světel

LED světla se stávají stále oblíbenějšími díky své energetické účinnosti. Spotřebují méně energie než tradiční žárovky a mají delší životnost. Kromě toho LED světla poskytují širokou škálu možností pro barevné teploty, což umožňuje vytvářet různé nálady a atmosféry v interiéru.

LED žárovky

.. a další informace z oblasti interiérového osvětlení

Výběr správného osvětlení pro váš domov nebo pracovní prostor je klíčovým prvkem vytváření příjemné a funkční atmosféry. Ať už hledáte trendy v designu osvětlení, univerzální svítidla nebo energeticky účinná LED světla, je důležité zvážit všechny možnosti a vybrat tu nejlepší pro vaše potřeby.


Jak správně zvolit výkon osvětlení v domácnosti?

Vybrali jste si osvětlení do domácnosti, ale jste nerozhodní. Nejste si jisti, zda Vámi vybrané řešení bude svítit moc či málo? To je častá otázka.Odpověď je triviálně jednoduchá. Napřed si ale musíme vyjasnit základní pojmy, především co je to "moc" a…

03. 12. 2013

Automatické řízení osvětlení místností na konstantní hodnotu.

Víte, jaký je rozdíl mezi senzorem pohybu a senzorem přítomnosti? Co znamenají zkratka HF, PIR a DUAL TEC? A při jakých situacích se automatické řízení vlastně hodí?

22. 09. 2011

Osvětlení rodinného domu: kompletní průvodce

Navržení osvětlení rodinného domu je v naprosté většině případů investory považováno za banální věc, které budoucí uživatel v průběhu projektu nevěnuje příliš pozornosti. Elektroprojekt v mnoha případech bez jakékoli konzultace investorovi do…

15. 02. 2008