Blog - Jak vybrat osvětlení

Návody, rady a doporučení, pro výběr osvětlení pro rodinné domy, byty, ale i komerční aplikace, jako jsou kanceláře, školy, učebny, zdravotnictví, restaurace, hotely, prodejny, průmysl, sklady, garáže a další prostory, které souvisí s podnikáním


Jak vybrat bránu pro chytrou domácnost? - Rady, tipy, návod.

K čemu slouží brána pro chytrou domácnost? Kdy potřebujeme bránu pro chytrou domácnost? Kam umístit centrální jednotku pro chytrou domácnost? Tento text nám pomůže s výběrem správné brány pro chytrou domácnost.

20. 10. 2024

Jak rychle a efektivně vybrat správné svítidlo?

Plánujete renovaci interiéru nebo jen potřebujete vylepšit osvětlení vašeho domova či kanceláře? Najít ideální svítidla může být výzva, ale s těmi správnými tipy a nástroji je to hračka.

11. 10. 2024

Jak na správné osvětlení kuchyňské linky? Rady tipy, návod.

Jak osvětlit kuchyňskou linku, jak vybrat světlo na kuchyňskou linku, jakou barvu světla na linku a další zkušenosti jak na osvětlení kuchyňské linky. Rady, tipy a doporučení z praxe.

20. 09. 2024

Osvětlení rodinného domu - rady, tipy, návod

Vyvarujte se základních chyb při řešení osvětlení rodinného domu či bytu.

30. 08. 2024

Jak vybrat vánoční osvětlení 2024? Jak dlouhý vánoční řetěz? Rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak dlouhý řetěz na vánoční stromeček, jak velký řetěz na stromeček a další zkušenosti jak instalovat vánoční dekorace.

20. 08. 2024

Jak na osvětlení firemní kanceláře a k počítači? Rady, tipy, návod.

Jak vybírat osvětlení do kanceláře? Jaké světlo pořídit do kanceláře? Kolik světla má být v kanceláři? Rady, tipy a doporučení z praxe, jak vybírat osvětlení do kanceláře.

07. 08. 2024

Jak vybrat magnetický systém osvětlení? Rady, tipy, návod.

Uvažujete o magnetickém systému osvětlení do obývacího pokoje, či jídelny? Zde jsou praktické rady a tipy čím se řídit při výběru magnetického systému osvětlení.

04. 08. 2024

Jak vybrat napájecí zdroj pro LED pásky? Rady, tipy, návod

Napájecí zdroje pro LED osvětlení jsou vedle LED pásků dalším prvkem, na kterém závisí spolehlivost a kvalita LED osvětlení. Zde jsou uvedeny rady a tipy čím se při výběru napájecích zdrojů řídit.

24. 07. 2024

Jak vybrat osvětlení dětského a studentského pokoje? Rady, tipy, návod.

Jaké osvětlení do dětského pokoje, jak silné světlo do dětského pokoje, jakou barvu světla do dětského pokoje, kolik lumenů do dětského pokoje a další zkušenosti s osvětlením dětského pokoje. Rady, tipy a doporučení z praxe.

02. 07. 2024

Jak vybrat podhledová světla? Rady, tipy, návod.

Bodovky do sádrokartonu jsou nedílnou součástí moderních ineteriérů Zde je několik rad a tipů, čím se řídit při výběru podhledových světel.

01. 07. 2024

Jak vybrat osvětlení šatny? Rady, tipy, návod.

Praktické rady a tipy, jak vybrat světla do šatny.

02. 06. 2024

Jaký je rozdíl mezi senzorem pohybu a soumrakovým senzorem?

Jaký je rozdíl mezi senzorem pohybu a soumrakovým senzorem? Užitečné rady a tipy jak vybrat správný senzor pro ovládání osvětlení.

19. 05. 2024

Jaký stmívač pro LED žárovku? - Rady, tipy, návod.

Proč některé stmívače nepracují jak očekáváme a jaké jsou možnosti stmívání LED žárovek?

01. 05. 2024

Jak vybrat lustr? Rady, tipy, návod.

Jaký vybrat výkon lustru, jak vysoko má být lustr zavěšen, jak stmívat lustr? Pár tipů a rad. čím se řídit při výběru lustru.

28. 04. 2024

Vnitřní a venkovní osvětlení kostela - rady, tipy návod.

Komplení průvodce pro výběr osvětlení do kostelů a dalších církevních prostor.

24. 04. 2024

Jaké vybrat osvětlení do vinného sklepa? Rady, tipy, návod.

Osvětlení vinného sklepa potřebuje i správnou atmosféru. Zde naleznete několik rad a tipů, na realizaci osvětlení vinného sklepa.

23. 04. 2024

Jak správně osvětlit vertikální zahradu? Rady, tipy, návod.

Jak správně osvětlit vertikální zahradu?  Vertikální zahrady, někdy nazývané "zelená stěna", patří k současným trendům realizací jak komerčních, tak bytových interiérů. Aby vertikální zahrada celoročně působila atraktivně a vitálně, je nezbytné zajistit…

22. 04. 2024

Jak na osvětlení podkroví, nebo půdního bytu se šikmými stropy? Rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jaké osvětlení do podkroví, jaké světlo na šikmý strop a další zkušenosti s osvětlením podkroví, nebo půdního bytu a další zkušenosti s osvětlením podkroví a půdního bytu.

25. 03. 2024

Jak vybrat solární svítidla? - Rady, tipy, návod.

Jaký výkon solárních světel vybrat? Jaká je výdrž solárního osvětlení? Několik užitečných rad a tipů pro výběr solárního osvětlení.

18. 03. 2024

Co je to CCT, Tunable white, Dual white světlo a k čemu je dobré?

Co je to světlo s nastavením teploty? K čemu jsou tunnable white svítidla vhodná a kde se používají? Rady a tipy pro výběr světel s možností nastavení teploty světla.

07. 03. 2024