VÁNOČNÍ ŘETĚZ LED-IB vánoční osvětlení LED pro interier řetěz

Vánoční osvětlení interiérové, jednobarevný řetěz - tudená bílá, nebo vícebarevné (červená, zelená modrá,) svítí stále, napájení 2xAA baterie, čirý kabel, počet LED 20ks, rozteč 15cm, celková délka kabelu 335cm.

Vánoční osvětlení interiérové, jednobarevný řetěz - tudená bílá, nebo vícebarevné (červená, zelená modrá,) svítí stále, napájení 2xAA baterie, čirý kabel, počet LED 20ks, rozteč 15cm, celková délka kabelu 335cm.

Použití Vánoční nebo slavnostní výzdoba v interiéru
Výhodné vlastnosti LED světelné zdroje se vyznačují dlouhou životností a nízkou spotřebou energie. LED jsou o proti žárovkám odolnější proti rozbití.
Stále svítící (nebliká)
Napájení 2xAA baterie (nejsou součástí balení)
Délka svícení cca 30h.
Čirý kabel.
Krytí IP20 - Výrobek je určen pro instalaci v suchém prostředí v interiérech.
Rozměry g=50cm, h=15cm, i=285cm
Povrchová úprava tělesa Čirá
Materiál difusoru Plast
Regulace - stmívání - součástí výrobku NE.
Možnost přídavné regulace - stmívání NE, svítidlo nelze stmívat běžnými žárovkovými, ani jinými stmívači.
Podmínka montážní polohy Není.
Úspora Zařízení šetří až 80% elektrické energie v porovnání s klasickou žárovkou v případě použití LED světelného zdroje..
Sezónní zboží, v období prosince doporučujeme ověření možnosti dodání této položky do vánočních svátků, například pomocí formuláře Zeptat se prodavače, na této stránce.
Záruka na svítidlo 24 měsíců. Je-li součástí balení světelný zdroj, pak záruka na světelný zdroj platí dle podmínek výrobce pro střední dobu života světelného zdroje.
Obvyklá dodací lhůta 4 dny.
Nedostupné
Produkt již není určen k prodeji

Související produkty

SKLADEM 20xLED modrá studená bílá, l=3m na baterie 2xAA Vánoční osvětlení na stromeček dekorace řetěz 20xLED, modrá, nebo studená denní, délka svítící části 3m, rozteč LED 15cm, svítí stále, 3xAA baterie, IP20, přívod zelený kabel 0,3m, vč vypínače
Vánoční osvětlení na stromeček LED na baterie
20xLED modrá studená bílá, l=3m na baterie 2xAA
52,76 Kč

Na veškeré zboží je vydáno prohlášení o shodě v souladu s nařízením vlády 17/2003 Sb

Svítidla a jejich příslušenství jsou elektrotechnické výrobky a podmínky jejich instalace se řídí příslušnými harmonizovanými normami ČSN-EN.

Vyhodnocení možnosti aplikace a provedení instalace musí provádět osoba s elektrotechnickou kvalifikací a platnými oprávněními.

Neneseme odpovědnost za škody způsobené neodbornou instalací.