Blog



Jak vybrat a zapojit LED driver? Rady, tipy, návod.

Potřebujete vědět jak vybrat a zapojit LED driver? Vše podstatné se dozvíte v tomto článku.

30. 11. 2022

Jak vybrat osvětlení dětského a studentského pokoje? Rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jaké osvětlení do dětského pokoje, jak silné světlo do dětského pokoje, jakou barvu světla do dětského pokoje, kolik lumenů do dětského pokoje a další zkušenosti s osvětlením dětského pokoje.

26. 07. 2022

Vybíráme stolní lampu pro školáka a studenta - tipy na správný výběr

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak vybrat stolní lampu, jakou lampičku na psací stůl, jak osvětlit pracovní stůl, kolik lumenů na čtení a další zkušenosti s výběrem stolní lampy na čtení.

25. 07. 2022

Jaké vybrat osvětlení na terasu, pergolu, nebo altánu? Rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak osvětlit terasu, jakou barvu světla na terasu, jak vybrat venkovní světlo a další zkušenosti jaké osvětlení na terasu, pergolu, nebo altán.

31. 05. 2022

Jak vybrat kolejnicové svítidlo do napájecí lišty? Rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak vybrat kolejnicové svítidlo do napájecí lišty a další zkušenosti s kolejnicovými svítidly.

21. 05. 2022

Jak na osvětlení zahrady? - rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak osvětlit zahradu, jaké osvětlení do záhonu a další zkušenosti jak na osvětlení zahrady.

01. 05. 2022

50 let legendární stolní lampy Artemide Tizio

Stolní lampy - eShop TIZIO #design Richard Sapper 1972 Je to už 50 let, co vzniklo svítidlo Tizio.  Další z ikonických designů Artemide. Jak vybrat stolní lampu pro školáka a studenta? Kompletní průvodce, rady a tipy. Richard Sapper tvrdil, že…

03. 03. 2022

Jak vybrat osvětlení na toaletu - WC? Rady tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jaké světlo na WC? Jaké LED osvětlení na WC se senzorem pohybu a další zkušenosti jak na osvětlení toalety.

15. 02. 2022

Je lepší svítidlo na žárovku, nebo LED?

Porovnání svítidel s integrovaným LED světelným zdrojem a svítidel, u nichž se mění žárovka. Přečtěte si, kam se který typ hodí.

14. 02. 2022

TUYA - Chytrá domácnost výhody, nevýhody, zkušenosti, recenze

Smart osvětlení TUYA - eShop Chytrá stropní svítidla smart TUYA - eShop Chytré lustry smart TUYA - eShop Chytré LED žárovky smart TUYA - eShop   V této recenzi si projdeme výhody, ale i nevýhody chytrého systému TUYA, který je součástí stále většího…

12. 02. 2022

Jak vybrat osvětlení do garáže? Rady tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak osvětlit garáž, jak silné světlo do garáže, Jakou barvu světla do garáže a další zkušenosti jak na osvětlení garáže.

01. 02. 2022

Předpisy a normy pro osvětlení v koupelně. Rady, tipy, jednoduchý návod.

Koupelnová svítidla IP44 - eShop Stropní svítidla do koupelny IP44 - eShop Podhledová svítidla do koupelny IP44 - eShop Bodovky do koupelny IP44 - eShop Nástěnná svítidla do koupelny IP44 - eShop Osvětlení k zrcadlu - eShop LED panely do koupelny IP43,…

28. 01. 2022

Výhody chytrého osvětlení systému EGLO Connect-Z a návod na použití

Chytré osvětlení EGLO Connect-Z - eShop Návod na instalaci a použití systému chytrého osvětlení EGLO Connet-Z (pdf) Svítidla EGLO   Systém chytrého osvětlení EGLO connect-Z umožňuje bez speciální přípravy elektroinstalace stmívání svítidel, nastavování…

13. 01. 2022

Chytrá LED žárovka, která pohlídá životní funkce

Výrobce chytrých světelných zdrojů, společnost Sengled, oznámil, že do prodeje připravuje LED žárovku, která dokáže sledovat srdeční tep a kvalitu spánku osob v dané místnosti.   Zdroj Sengled. LED žárovky - eShop Stmívatelné LED žárovky - eShop Chytré…

05. 01. 2022

Jak na správné osvětlení kuchyňské linky? Rady tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak osvětlit kuchyňskou linku, jak vybrat světlo na kuchyňskou linku, jakou barvu světla na linku a další zkušenosti jak na osvětlení kuchyňské linky.

01. 12. 2021

Jak vybrat pohybové čidlo pro osvětlení? - Rady, tipy, návod.

Čidla, senzory pohybu pro osvětlení - eShop Svítidla s čidlem pohybu - eShop     Obsah článku Kdy použít pohybové čidlo a kdy svítidlo s čidlem Vlastnosti kvalitního čidla pro ovládání osvětlení Jak nastavit pohybová čidla Nastavení pohybových…

25. 11. 2021

Jak vybrat osvětlení do chodby a předsíně? Rady, tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak vybrat světlo do chodby a předsíně, jakou teplotu světla do chodby, kolik lumenů na osvětlení chodby, jaký senzor pohybu na chodbu a další zkušenosti s osvětlením chodby.

22. 09. 2021

Trendy osvětlení pro podzimní sezónu 2021

Podobně jako snad všechny obory lidské činnosti podléhá módním trendům i vývoji technologií obor osvětlení. A dávno pokrok v oboru osvětlení není o tom, že tzv. úsporka je nyní LED žárovka a místo zářivek se používají desky osazené LED čipy. Zde je třeba…

16. 09. 2021

Jak vybrat chytré osvětlení? Rady tipy, návod.

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak funguje TUYA, jak nastavit Smart Life, co je TUYA Smart a další zkušenosti s chytrým osvětením smart TUYA.

10. 09. 2021

Stmívání osvětlení – základní přehled kdy, co a proč vybrat?

Rady, tipy a doporučení z praxe: Jak vybrat stmívač osvětlení a další zkušenosti se stmíváním osvětlení.

10. 09. 2021