Stropní venkovní svítidla

Venkovní svítidla Svítidla s čidlem pohybu Stropní interiérová svítidla LED žárovky

Solární svítidla Solární svítidla s čidlem pohybu

Stropní venkovní svítidla

Stropní venkovní svítidla nejen že osvětlují vaše venkovní prostory, ale také zlepšují jejich celkový vzhled. Jsou ideální pro vytvoření příjemné atmosféry a dodání vašemu domovu zvláštního kouzla. Stropní venkovní svítidla jsou nejen praktická, ale také esteticky působí. Přeměňují venkovní prostory, jako jsou verandy, pergoly nebo vstupní haly, na útulné a přívětivé zóny.

Odolnost venkovních stropních svítidel vůči počasí

Stropní venkovní svítidla jsou navržena tak, aby odolávala různým povětrnostním podmínkám. Jsou odolné vůči dešti, sněhu a extrémním teplotám, což zaručuje jejich dlouhou životnost.

Jaký stupeň krytí IP má mít stropní venkovní osvětlení?

Stupeň krytí IP stropního venkovního osvětlení stanoví ČSN EN 60529 (33 0330). Jedná se o zkratku spojení "Ingress Protection" – stupeň krytí. Tímto se udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin. Vyjadřuje se v tzv. stueň ochrany IP, za nímž následující dvě čísla. 

 

První číslo v označení IP znamená, jaká je zajištěna ochrana před vniknutím cizích předmětů do stropního venkovního svítidla:

Stupeň krytí IP Ochrana před nebezpečným dotykem Ochrana před vniknutím cizích předmětů
IP0x Bez ochrany bez ochrany
IP1x dlaní (>5×5 cm) velkých předmětů
IP2x prstem (>12,5x12,5mm) malých předmětů
IP3x nástrojem (>2,5mm) drobných předmětů
IP4x nástrojem, drátem (>1mm) velmi drobných předmětů
IP5x Jakoukoliv pomůckou prachu částečně
IP6x Jakoukoliv pomůckou prachu úplně

 

Druhé číslo v označení IP znamená, jaká je zajištěna ochrana stropních venkovních světel proti vniknutí vody:

Stupeň krytí IP Ochrana proti vnikntí vody
IPx0 bez ochrany proti vniknutí vody
IPx1 Chráněno proti kapající vodě 1-0,5mm za minutu. Jednotka je umístěna ve své pracovní poloze a otáčí se kolem vertikální osys. Doba zkoušky je 10 minut. 
IPx2 Chráněno proti kapající vodě 3-0,5mm za minutu. Jednotka je testována ve 4 pozicích nakloněných o 15° od normální provozní polohy Doba zkoušky je 2,5 minuty na polohu.
IPx3 Chráněno proti vodní tříšti. Voda stříká na přístroj v úhlu 60° vertikálně, v množství 10 litrů za minutu a při tlaku 80-100kN/m2 po dobu nejméně 5 minut.
IPx4 Chráněno proti stříkající vodě. Stejně jako u IPx3, jen s rozdílem, že voda stříká ve všch úhlech.
IPx5 Chráněno proti tryskající vodě. Voda míří 6,3mm tryskou ve všech úhlech, při průtoku 12,5 litrů za minutu, při tlaku 30kN/m2, po dobu nejméně 3 minuty, ze vzdálenosti 3 metry
IPx6 Chráněno proti intenzivně tryskající vodě. Voda míří 12,5 mm tryskou ve všech úhlech při průtoku 100 litrů za minutu při tlaku 100 kN/m2 po dobu nejméně 3 minuty ze vzdálenosti 3 metry
IPx7 Chráněno proti ponoření do vody na 30 minut do hloubky 1 metr.
IPx8 Chráněno proti potopení do vody. Zařízení je schopné nepřetržitého potopení do vody za podmínek, které určí výrobce zařízení.
IPx9 Chráněno proti tryskající vysokotlaké teplé vodě.

 

Například pro instalaci stropního venkovního svítidla pod přístřeškem jako je vchod do domu kde je kapající voda, postačí krytí stropního venkovního světla IP21. Avšak především kvůli ochraně před vniknutím hmyzu a prachu, doporučujeme i v těchto případech krytí stropního venkovního světla alespoň IP43 a více.

Jaký vybrat příkon stropních venkovních světel?

Příkon stropních venkovních světel závisí na osvětleném místě. Nejčastějším případem jsou stropní venkovní svítidla instalovaná u vchodu do domu, nebo stropní venovní osvětlení instalované v místech přístupových chodníků kolem rodinného domu umístěných například na přestřešení přesahujícího krovu. Při stanovení hladiny osvětlenosti venkovního stropního osvětlení lze vycházet z ČSN EN 12646-2 Osvětlení venkovních prostorů, tabulka 5.1 - Prostory komunikací ve venkovních prostorech, kde je pro "komunikace vyhrazené pro chodce" stanovena střední hladina osvětlenosti 5lx. V praxi to znamená, že pro osvětlení vchodu do domu většinou postačí příkon stropního venkovního svítidla cca 5W-10W. Samozřejmě příkon závisí na výšce umístění stropního venkovního svítidla nad osvětlenou plochou.

 

Stropní venkovní svítidlo

Ukázka osvětlení vchodu do domu pomocí stropního venkovního svítidla s příkonem 7W.

Jakou zvolit teplotu světla stropního venkovního svítidla?

Pokud se rozhodujete o výběru správné teploty světla stropního venkovního svítidla, je důležité zvážit několik faktorů. Prvním z nich je prostředí, ve kterém bude stropní venkovní svítidlo umístěno. Zda se jedná o venkovní prostor, jako například terasu, altán nebo zahradu, pak je vhodné volit teplotu světla, která bude co nejvíce přirozená a nebude rušit okolní prostředí, t.j. teple bílé světlo 3000K. Jedná-li se o prostor, jako například přístřešek pro automobil, nebo venkovní sklad, pak zvolíme neutrální bílé světo 4000K.

 

barevná teplota od 3000 do 6000K 

 

Energetická účinnost stropních venkovních svítidel

Stropní venkovní svítidla nejenže krásně osvětlují vaše prostory, ale také šetří energii. Díky použití LED technologie a dalších energeticky úsporných řešení mohou snížit vaše náklady na energie až o 80% ve srovnání se zastaralými wolframovými žárovkami.

Jak rozmístit stropní venkovní svítidla?

Správné rozmístění venkovních svítidel může vytvořit bezpečné a esteticky příjemné prostředí pro vaši zahradu, terasu nebo balkon. Zde je několik tipů, jak správně rozmístit stropní venkovní svítidla a zajistit tak účinné osvětlení v prostoru.

Zvažte účel venkovního stropního osvětlení

Nejprve si rozmyslete, jaký hlavní účel bude mít osvětlení vašeho exteriéru. Chcete-li jen doplňkové svitidlo pro večerní posezení na terase, postačí vám jedno centrálně umístěné stropní venkovní svítidlo. Pokud ale potřebujete dostatek světla pro bezpečnou a pohodlnou chůzi po zahradě nebo kolem domu, měli byste zvážit instalaci více svítidel

Využijte asymetrického osvětlení

Asymetrické osvětlení je velmi efektivní při vytváření bezpečné prostoru a současně dodává exteriéru zajímavý vzhled. Místo jednoho centrálního svítidla můžete použít dva nebo více stropních venkovních svítidel rozmístěných po stranách zdi nebo podél cesty. Tímto způsobem bude osvětlení rovnoměrně rozprostřeno a zároveň vytvoříte zajímavé světelné efekty.

Dbejte na dostatečné množství světla

Při rozmišťování stropních venkovních svítidel je důležité dbát na správné množství světla. Příliš jasný prostor může být rušivý pro oči, zatímco příliš málo světla může být nebezpečné. Využijte různé typy žárovek a regulátory intenzity světla, abyste dosáhli správného množství osvětlení pro vaše potřeby.

Počet a rozmístění stropních venkovních svítidel závisí na účelu venkovního osvětlení. Při návrhu stropních venkovních svítidel na rodinném domu mohou stropní venkovní svítidla vedle svého poslání t.j. osvětlení přístupových chodníků sehrávat i úlohu dekorativního osvělení .

 

Stropní venkovní svítidlo

Stropní venkovní svítidla mohou vedle osvětlení chodníků a vchodu do domu také sehrávat i úlohu architektonického dekorativního osvětlení rodinného domu.

Jaký vybrat design stropního venkovního světla?

Když se rozhodujete o designu venkovního stropního světla, je důležité zvážit několik faktorů. Zvažte velikost a tvar prostoru, ve kterém bude světlo umístěno, stejně jako celkový styl vašeho domu nebo zahrady. Zvažte také funkčnost a bezpečnost světla, protože může být vystaveno různým povětrnostním podmínkám.

V první řadě je důležité zjistit, jak velké stropní venkovní světlo potřebujete. Zvažte velikost prostoru a to, zda chcete mít jedno velké osvětlení nebo více menších světel pro rovnoměrné rozptylování světla po celé ploše. Dalším faktorem je tvar prostoru - pokud máte například kruhovou terasu, můžete zvážit stropní světlo ve tvaru kruhu nebo kulatým designem, který bude ladit s celkovým vzhledem.

Dalším důležitým faktorem je samozřejmě styl vašeho domu nebo zahrady. Zvažte, jestli chcete mít stropní venkovní světlo v moderním, rustikálním nebo tradičním stylu. Existuje mnoho možností, například minimalistický design s jednoduchými liniemi a neutrálními barvami, nebo zdobené světlo s kovanými detaily pro rustikální vzhled.

Kromě estetických aspektů byste měli také zvážit funkčnost a bezpečnost světla. Dokonale vybraný design bude málo platný, pokud nebude splňovat vaše potřeby. Například, pokud chcete mít stropní venkovní světlo v blízkosti vašeho venkovního posezení, můžete zvolit design s možností regulace intenzity světla pro přizpůsobení nálady a pohodlí. Také je důležité zajistit, aby světlo bylo odolné vůči různým povětrnostním podmínkám a mělo správné certifikace - krytí IP pro použití venku.

 

Potřebujete poradit s výběrem stropních venkovních svítidel? Neváhejte nás kontaktovat telefonem, emailem, nebo navštivte naše světelné studio a prodejnu svítidel v Brně. Rádi vám sestavíme řešení na míru.

Prodejna svítidel Brno


Filtrovani

OVAL 60
Přisazené exteriérové, venkovní, průmyslové svítidlo s ochranným košem, základna plast povrch bílá/černá/šedá/hnědá/červená, sklo prismatické pro žárovku 1x60W, E27, A60, 230V, IP44, tř.2, 170x125x110mm
od 114,83 Kč
Stropní svítidlo Lastra, střibrná, hliník, exteriérové, venkovní, 1x25W, G9, 230V, IP54, 120x120x50mm
121,00 Kč
AHREN
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 15W, 1050lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry 192x192x45mm.
152,82 Kč
BASKETA VENKOVNÍ Stropní svítidlo, exteriérové, venkovní, základna plast černý/šedý/hnědý/červený/bílý, sklo prismatické, pro žárovku 1x100W, E27, 230V, IP44, zař.tř.2, d=210mm, h=105mm
SKLADEM
Hodnocení
BASKETA VENKOVNÍ
Stropní svítidlo, exteriérové, venkovní, základna plast černý/šedý/hnědý/červený/bílý, sklo prismatické, pro žárovku 1x100W, E27, 230V, IP44, zař.tř.2, d=210mm, h=105mm
od 169,40 Kč
AICHACH 13W Venkovní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 13W, 910lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry 210x104x53mm.
SKLADEM
Hodnocení
AICHACH 13W
Venkovní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 13W, 910lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry 210x104x53mm.
174,97 Kč
AICHACH R Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá/šedá, difuzor plast opál, LED 13W, 910lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry d=170mm, h=48mm.
SKLADEM
Hodnocení
AICHACH R
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá/šedá, difuzor plast opál, LED 13W, 910lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry d=170mm, h=48mm.
od 174,97 Kč
AKEN Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 13W/910lm,  20W/1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry dle typu.
SKLADEM
Hodnocení
AKEN
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 13W/910lm, 20W/1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry dle typu.
od 183,19 Kč
DRUMS IP65 Přisazené, venkovní svítidlo s ochranným košem, těleso plast, povrch černá, difuzor plast opál, LED 13W/910lm, 20W/1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry dle typu.
SKLADEM
Hodnocení
DRUMS IP65
Přisazené, venkovní svítidlo s ochranným košem, těleso plast, povrch černá, difuzor plast opál, LED 13W/910lm, 20W/1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry dle typu.
224,21 Kč
NOTO LED 2W Přisazené venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch šedá tmavá, difuzor sklo opál, LED 2W, teplá, 230V, IP54, h=50mm, d=110mm
SKLADEM
Hodnocení
NOTO LED 2W
Přisazené venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch šedá tmavá, difuzor sklo opál, LED 2W, teplá, 230V, IP54, h=50mm, d=110mm
242,00 Kč
AICHTAL Venkovní svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 20W, 1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry 260x135x58mm
SKLADEM
Hodnocení
AICHTAL
Venkovní svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 20W, 1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry 260x135x58mm
248,78 Kč
AICHTAL R Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 20W, 1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry d=200mm, h=55mm.
SKLADEM
Hodnocení
AICHTAL R
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 20W, 1500lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry d=200mm, h=55mm.
248,78 Kč
SHAFT 1
Přisazené průmyslové, venkovní svítidlo s drátěným, nebo plastovým ochranným košem, základna plast, barva šedá, difuzor sklo, pro žárovku 1x60W, E27, A60, 230V, IK06, IP43, 165x100x110mm.
od 254,10 Kč
AHAUS Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 18W/1350lm, 30W/2200lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry dle typu.
SKLADEM
Hodnocení
AHAUS
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 18W/1350lm, 30W/2200lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP65, rozměry dle typu.
od 289,67 Kč
NOSK 30W/45W/60W, IP65
Stropní, průmyslové, prachotěsné svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 30W/45W/60W, neutrální 4000K/denní 6500K, Ra80, 230V, IP65, rozměry 68x43mm, délka dle typu.
od 350,05 Kč
ELEKTRA 3
Stropní svítidlo, základna plast, povrch bílá, nebo hnědá, difuzor plast, transparentní polykarbonát, pro žárovku 1x60W, E27, 230V, IP53, tř.2, d=210mm, h=105mm
od 361,79 Kč
Stropní svítidlo, základna polykarbonát, barva bílá/hnědá, kryt polykarbonát čirý s drážkami, pro žárovku 1x60W/E27, zářivku 13W, 230V, IP53, zař. tř.2, d=220mm, h=105mm
od 375,10 Kč
SHAFT 2
Stropní svítidlo, materiál plast, barva šedá, difuzor sklo, ochranná mřížka drátěný koš, 1x100W, E27, 230V, IK06, IP54, rozměry 190x110x124mm.
375,10 Kč
LENKA
Stropní svítidlo, materiál plast, barva bílá, difuzor sklo, 1x100W, E27, 230V, IP44, rozměry d=245mm, h=90mm.
375,10 Kč
LUNAK
Stropní, průmyslové, prachotěsné svítidlo, základna plast, barva bílá, difuzor sklo prismatické, pro žárovku 1x100W/1x60W, E27, 230V, IP44, rozměry dle typu svítidla.
398,09 Kč
OVS Stropní svítidlo, těleso plast, bílá, nebo šedá, difuzor plast opál, LED 12W/850lm, 18W/1300lm, neutrální 4000K, 230V, IP54, symbol "F", rozměry dle typu
SKLADEM
Hodnocení
OVS
Stropní svítidlo, těleso plast, bílá, nebo šedá, difuzor plast opál, LED 12W/850lm, 18W/1300lm, neutrální 4000K, 230V, IP54, symbol "F", rozměry dle typu
od 405,23 Kč
HYPPO Přisazené svítidlo s ochranným košem, exteriérové, venkovní, základna plast, bílá / černá, kryt sklo průsvitné, 1x60W, E27, 230V, IP44, 175x120x95mm.
SKLADEM
Hodnocení
HYPPO
Přisazené svítidlo s ochranným košem, exteriérové, venkovní, základna plast, bílá / černá, kryt sklo průsvitné, 1x60W, E27, 230V, IP44, 175x120x95mm.
419,87 Kč
SALVINIA R Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 15W/1150lm, 24W/1920lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry dle typu.
SKLADEM
Hodnocení
SALVINIA R
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 15W/1150lm, 24W/1920lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry dle typu.
od 437,17 Kč
DALEN OVÁL LED 8W 12W IP54
Stropní svítidlo, teleso plast, barva bílá, difuzor plast opál, LED 8W, 12W, neutrální 4000K, Ra80, životnost LED až 25.000 hod, 230V, IP54, tř.2, rozměry dle typu,
448,06 Kč
MABRUK OV Stropní svítidlo, základna plast bílá, difuzor plast mat, LED 1x15W, neutrál 4000K, 1100lm, 230V, IP54. rozměry 230x105x42mm
SKLADEM
Hodnocení
MABRUK OV
Stropní svítidlo, základna plast bílá, difuzor plast mat, LED 1x15W, neutrál 4000K, 1100lm, 230V, IP54. rozměry 230x105x42mm
449,03 Kč
Stropní svítidlo, s ochranným košem, základna polykarbonát, barva bílá/hnědá, kryt polykarbonát čirý s drážkami, pro žárovku 1x60W/E27, zářivku 13W, 230V, IP53, zař. tř.2, d=220mm, h=115mm
od 463,07 Kč
PUSTY LED 18W, 37W, 45W, IP65
Stropní přisazené/ závěsné, průmyslové, prachotěsné svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 18W, 37W, 45W, neutrální 4000K, Ra80, IK08, 230V, IP65, rozměry dle typu
od 501,18 Kč
PATRIK
Stropní svítidlo, základna plast polykarbonát, barva bílá, difuzor plast opál, pro žárovku 1x60W, E27, A60, 230V, IP54, d=272mm, h=105mm.
508,20 Kč
ELEON
Stropní, nebo nástěnné svítidlo s ochranným košem, materiál plast bakelit, barva bílá, difuzor sklo prismatické, pro žárovku 1x100W, E27, 230V, IP43, rozměry d=190mm, h=100mm.
510,50 Kč
DICHODON OVAL Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo, materiál plast, povrch bílá, nebo černá, difuzor plast opál, LED 14W, 1000lm, neutrální 4000K, 230V, IP54, IK08, tř.2, rozměry 119x212x61mm
SKLADEM
Hodnocení
DICHODON OVAL
Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo, materiál plast, povrch bílá, nebo černá, difuzor plast opál, LED 14W, 1000lm, neutrální 4000K, 230V, IP54, IK08, tř.2, rozměry 119x212x61mm
od 521,99 Kč
SATO
Svítidlo přisazené, exteriérové, venkovní, bílé, 60W, E27, 230V, IP54, 137x320x104mm
531,19 Kč
TALENT R LED 8W 12W IP54 Stropní svítidlo, teleso plast, barva bílá, difuzor plast opál, LED 8W, 12W, neutrální 4000K, Ra80, životnost LED až 25.000 hod, 230V, IP54, tř.2, rozměry dle typu,
SKLADEM
Hodnocení
TALENT R LED 8W 12W IP54
Stropní svítidlo, teleso plast, barva bílá, difuzor plast opál, LED 8W, 12W, neutrální 4000K, Ra80, životnost LED až 25.000 hod, 230V, IP54, tř.2, rozměry dle typu,
543,17 Kč
DROLSH PL
Venkovní stropní svítidlo, těleso plast, povrch černá, pro žárovku 1x8W, GU10, 230V, IP44, rozměry d=60mm, h=103mm.
579,71 Kč
SALVINIA SQ Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 15W/1150lm, 24W/1920lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry 220x220x50mm.
SKLADEM
Hodnocení
SALVINIA SQ
Venkovní stropní přisazené svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 15W/1150lm, 24W/1920lm, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP54, rozměry 220x220x50mm.
641,78 Kč
DICHODON R Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo, materiál plast, povrch bílá, nebo černá, difuzor plast opál, LED 14W, 1000lm, neutrální 4000K, 230V, IP54, IK08, tř.2, rozměry d=215mm, h=80mm
SKLADEM
Hodnocení
DICHODON R
Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo, materiál plast, povrch bílá, nebo černá, difuzor plast opál, LED 14W, 1000lm, neutrální 4000K, 230V, IP54, IK08, tř.2, rozměry d=215mm, h=80mm
od 652,80 Kč
YMI1 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54 Stropní venkovní svítidlo bodové, základna hliník povrch šedočerná antracit, krycí sklo čiré, pro žárovku 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54, tř.1. rozměry 87x87x92mm
SKLADEM
Hodnocení
YMI1 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54
Stropní venkovní svítidlo bodové, základna hliník povrch šedočerná antracit, krycí sklo čiré, pro žárovku 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54, tř.1. rozměry 87x87x92mm
654,85 Kč
YMI2 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54 Stropní venkovní svítidlo bodové,základna hliník, povrch šedočerná antracit, krycí sklo čiré, pro žárovku 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54, tř.1. rozměry d=90mm h=92mm
SKLADEM
Hodnocení
YMI2 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54
Stropní venkovní svítidlo bodové,základna hliník, povrch šedočerná antracit, krycí sklo čiré, pro žárovku 1x35W, GU10, ES50, 230V, IP54, tř.1. rozměry d=90mm h=92mm
654,85 Kč
GEORGE 1x10W, GU10, IP54
Stropní, přisazené, venkovní, bodové svítidlo, těleso hliník, povrch bílá/černá antracit, krycí sklo čiré, pro žárovku 1x10W, GU10, 230V, IP54, rozměry 89x105x89mm.
od 664,41 Kč
CALIO LED 1x11W GX53 IP44 Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná antracit mat, nebo bílá mat, pro zdroj LED 1x11W GX53, 230V, IP44, tř.1, rozměry d=108mm, h=96mm
SKLADEM
Hodnocení
CALIO LED 1x11W GX53 IP44
Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná antracit mat, nebo bílá mat, pro zdroj LED 1x11W GX53, 230V, IP44, tř.1, rozměry d=108mm, h=96mm
od 669,98 Kč
Stropní LED svítidlo, materiál kov, barva bílá, difuzor sklo, 10W, 42xLED, studená bílá / teplá, 880lm/850lm, 120°, 230V, zvýšené krytí IP44, rozměry d=240mm, h=83mm.
od 677,60 Kč
Stropní LED svítidlo, základna kov, barva bílá, difuzor sklo, 10W, 42xLED, neutrální / teplá, 870lm/840lm, 120°, 230V, zvýšené krytí IP44, rozměry d=240mm, h=83mm.
od 677,60 Kč
RESTY LED 18W, 34W, 51W, IP65
Stropní přisazené/ závěsné, průmyslové, prachotěsné svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 18W, 34W, 51W, neutrální 4000K, Ra80, IK08, 230V, IP65, rozměry dle typu
od 692,73 Kč
INFULA 1x25W, E27, IP65
Stropní svítidlo venkovní, těleso plast bílá, difuzor plast opál, pro žárovku 1x25W, E27, IP65, 230V, tř.2, rozměry d=248mm, h=88mm.
695,02 Kč
MATRICAS R 1x35W, GU10, IP54
Stropní bodové venkovní svítidlo, základna kov, povrch černá antracit, difuzor sklo opál, pro žárovku 1x35W, GU10, 230V, IP54, tř.1, rozměry d=100mm, h=130mm.
699,02 Kč
MATRICAS SQ 1x35W, GU10, IP54
Stropní venkovní svítidlo, základna kov, povrch černá antracit, difuzor sklo opál, pro žárovku 1x35W, GU10, 230V, IP54, tř.1, rozměry 90x90mm, h=140mm.
699,02 Kč
KIWI R LED 18W IP54
Venkovní stropní nebo nástěnné svítidlo, těleso plast černá, difuzor plast opál, LED 18W, neutrální 4000K, 1620lm, 230V, IP54, rozměry d=210mm.
699,38 Kč
KIWI SQ LED 18W IP54
Venkovní stropní nebo nástěnné svítidlo, těleso plast černá, difuzor plast opál, LED 18W, neutrální 4000K, 1620lm, 230V, IP54, rozměry 210x210x55mm.
699,38 Kč
ARAFAT
Přisazené svítidlo, exteriérové, venkovní, základna hliník, bílá / černá, kryt sklo opál, pro žárovku 1x60W/100W, E27, 230V, IP44, rozměry dle typu svítidla.
od 713,05 Kč
Stropní svítidlo ELEKTRA 6, exteriérové, venkovní, základna bílá, stínítko polykarbonát, G24q-1,2,3/G24d-1,2,3/E27, 230V, IP65, d=320mm, h=100mm
741,37 Kč
TONIT 1x35W, IP65
Stropní přisazené venkovní svítidlo, těleso kov, povrch černá/bílá, dif plast opál, pro žárovku 1x35W, GU10, 230V, IP65, rozměry d=70mm, h=90mm.
od 744,39 Kč
CANALO Přisazené průmyslové, venkovní svítidlo s ochranným košem, exteriérové, venkovní, základna hliník, povrch bílá / černá, kryt sklo opál, pro žárovku 1x60W/100W, E27, 230V, IP44, rozměry dle typu svítidla.
SKLADEM
Hodnocení
CANALO
Přisazené průmyslové, venkovní svítidlo s ochranným košem, exteriérové, venkovní, základna hliník, povrch bílá / černá, kryt sklo opál, pro žárovku 1x60W/100W, E27, 230V, IP44, rozměry dle typu svítidla.
od 764,96 Kč
RUGBY 35W, GU10, IP54
Stropní, přisazené, bodové svítidlo, těleso kov, povrch bílá/černá/šedá/černá antracit, kryt sklo čiré, pro žárovku 1x35W, GU10, 230V, IP54, rozměry: d=90mm, h=100mm.
od 777,43 Kč
ELEKTRA 4 Přisazené, průmyslové, prachotěsné svítidlo s ochranným košem, základna polykarbonát, povrch bílá, difuzor polykarbonát čirý, pro žárovku 1x100W, E27 A60, 230V, IP65, tř.2, d=260mm, h=110mm
SKLADEM
Hodnocení
ELEKTRA 4
Přisazené, průmyslové, prachotěsné svítidlo s ochranným košem, základna polykarbonát, povrch bílá, difuzor polykarbonát čirý, pro žárovku 1x100W, E27 A60, 230V, IP65, tř.2, d=260mm, h=110mm
781,42 Kč
DOTRENA PRŮMYSLOVÉ LED 20W 40W PRACHOTĚSNÉ IP65
Průmyslové prachotěsné svítidlo, těleso ABS, povrch šedá, difuzor transparentní polystyren, LED 20W/40W, neutrální 4100K, Ra80, 230V, zvýšené krytí IP65, tř.1, rozměry dle typu
od 810,70 Kč
BOBO WS, 1x35W, GU10, IP44
Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná, kryt sklo čiré. pro žárovku 1x35W, GU10, 230V, IP44, tř.1, rozměry d=100mm h=102mm
811,55 Kč
NOEL Stropní přisazené svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná antracit nebo bílá, difuzor sklo čiré, pro LED 15W, GX53, 230V, zvýšené krytí IP54, tř.2, rozměry d=90mm, h=72mm
SKLADEM
Hodnocení
NOEL
Stropní přisazené svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná antracit nebo bílá, difuzor sklo čiré, pro LED 15W, GX53, 230V, zvýšené krytí IP54, tř.2, rozměry d=90mm, h=72mm
od 818,69 Kč
MANIO LED T8 IP65
Stropní průmyslové prachotěsné, svítidlo, těleso ABS, povrch šedostříbrná, difuzor PS transparentní, LED T8/G13, 230V, IP65, tř.1, rozměry dle typu
859,10 Kč
MEGI 6,9W, IP65
Stropní venkovní přisazené svítidlo, těleso hliník, povrch tmavě šedá/černá mat, difuzor plast opál, LED 6,9W, 750lm, teplá 3000K nebo neutrální 4000K, 230V, IP65, Ra80, rozměry 85x85x85mm.
od 879,79 Kč
Stropní svítidlo, s ochranným košem, základna polykarbonát, barva bílá, kryt polykarbonát čirý s drážkami, pro žárovku 2x60W/E27, pro zářivku 13W/18W/26W, 230V, IP65, zař. tř.2, d=310mm, h=120mm
898,30 Kč
BENDE 1X25W G9 IP54
Stropní, přisazené, venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch broušený, difuzor sklo opál, pro žárovku 25W, G9, 230V, IP54, tř.1, 85x85x56mm
949,97 Kč
ARES T 75W E27 PAR30 IP54
Stropní přisazené venkovní bodové svítidlo, těleso hliník, povrch šedostříbrná, nebo černá antracit, difuzor sklo čiré, pro žárovku 75W, E27 PAR30, 230V, IP54, zař.tř.1, rozměry 108x108x140mm
od 980,10 Kč

Stropní venkovní svítidla QR code