Stropní venkovní svítidla

Venkovní svítidla Svítidla s čidlem pohybu Stropní interiérová svítidla LED žárovky

Solární svítidla Solární svítidla s čidlem pohybu

Stropní venkovní svítidla

Stropní venkovní svítidla nejen že osvětlují vaše venkovní prostory, ale také zlepšují jejich celkový vzhled. Jsou ideální pro vytvoření příjemné atmosféry a dodání vašemu domovu zvláštního kouzla. Stropní venkovní svítidla jsou nejen praktická, ale také esteticky působí. Přeměňují venkovní prostory, jako jsou verandy, pergoly nebo vstupní haly, na útulné a přívětivé zóny.

Odolnost venkovních stropních svítidel vůči počasí

Stropní venkovní svítidla jsou navržena tak, aby odolávala různým povětrnostním podmínkám. Jsou odolné vůči dešti, sněhu a extrémním teplotám, což zaručuje jejich dlouhou životnost.

Jaký stupeň krytí IP má mít stropní venkovní osvětlení?

Stupeň krytí IP stropního venkovního osvětlení stanoví ČSN EN 60529 (33 0330). Jedná se o zkratku spojení "Ingress Protection" – stupeň krytí. Tímto se udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí kapalin. Vyjadřuje se v tzv. stueň ochrany IP, za nímž následující dvě čísla. 

 

První číslo v označení IP znamená, jaká je zajištěna ochrana před vniknutím cizích předmětů do stropního venkovního svítidla:

Stupeň krytí IP Ochrana před nebezpečným dotykem Ochrana před vniknutím cizích předmětů
IP0x Bez ochrany bez ochrany
IP1x dlaní (>5×5 cm) velkých předmětů
IP2x prstem (>12,5x12,5mm) malých předmětů
IP3x nástrojem (>2,5mm) drobných předmětů
IP4x nástrojem, drátem (>1mm) velmi drobných předmětů
IP5x Jakoukoliv pomůckou prachu částečně
IP6x Jakoukoliv pomůckou prachu úplně

 

Druhé číslo v označení IP znamená, jaká je zajištěna ochrana stropních venkovních světel proti vniknutí vody:

Stupeň krytí IP Ochrana proti vnikntí vody
IPx0 bez ochrany proti vniknutí vody
IPx1 Chráněno proti kapající vodě 1-0,5mm za minutu. Jednotka je umístěna ve své pracovní poloze a otáčí se kolem vertikální osys. Doba zkoušky je 10 minut. 
IPx2 Chráněno proti kapající vodě 3-0,5mm za minutu. Jednotka je testována ve 4 pozicích nakloněných o 15° od normální provozní polohy Doba zkoušky je 2,5 minuty na polohu.
IPx3 Chráněno proti vodní tříšti. Voda stříká na přístroj v úhlu 60° vertikálně, v množství 10 litrů za minutu a při tlaku 80-100kN/m2 po dobu nejméně 5 minut.
IPx4 Chráněno proti stříkající vodě. Stejně jako u IPx3, jen s rozdílem, že voda stříká ve všch úhlech.
IPx5 Chráněno proti tryskající vodě. Voda míří 6,3mm tryskou ve všech úhlech, při průtoku 12,5 litrů za minutu, při tlaku 30kN/m2, po dobu nejméně 3 minuty, ze vzdálenosti 3 metry
IPx6 Chráněno proti intenzivně tryskající vodě. Voda míří 12,5 mm tryskou ve všech úhlech při průtoku 100 litrů za minutu při tlaku 100 kN/m2 po dobu nejméně 3 minuty ze vzdálenosti 3 metry
IPx7 Chráněno proti ponoření do vody na 30 minut do hloubky 1 metr.
IPx8 Chráněno proti potopení do vody. Zařízení je schopné nepřetržitého potopení do vody za podmínek, které určí výrobce zařízení.
IPx9 Chráněno proti tryskající vysokotlaké teplé vodě.

 

Například pro instalaci stropního venkovního svítidla pod přístřeškem jako je vchod do domu kde je kapající voda, postačí krytí stropního venkovního světla IP21. Avšak především kvůli ochraně před vniknutím hmyzu a prachu, doporučujeme i v těchto případech krytí stropního venkovního světla alespoň IP43 a více.

Jaký vybrat příkon stropních venkovních světel?

Příkon stropních venkovních světel závisí na osvětleném místě. Nejčastějším případem jsou stropní venkovní svítidla instalovaná u vchodu do domu, nebo stropní venovní osvětlení instalované v místech přístupových chodníků kolem rodinného domu umístěných například na přestřešení přesahujícího krovu. Při stanovení hladiny osvětlenosti venkovního stropního osvětlení lze vycházet z ČSN EN 12646-2 Osvětlení venkovních prostorů, tabulka 5.1 - Prostory komunikací ve venkovních prostorech, kde je pro "komunikace vyhrazené pro chodce" stanovena střední hladina osvětlenosti 5lx. V praxi to znamená, že pro osvětlení vchodu do domu většinou postačí příkon stropního venkovního svítidla cca 5W-10W. Samozřejmě příkon závisí na výšce umístění stropního venkovního svítidla nad osvětlenou plochou.

 

Stropní venkovní svítidlo

Ukázka osvětlení vchodu do domu pomocí stropního venkovního svítidla s příkonem 7W.

Jakou zvolit teplotu světla stropního venkovního svítidla?

Pokud se rozhodujete o výběru správné teploty světla stropního venkovního svítidla, je důležité zvážit několik faktorů. Prvním z nich je prostředí, ve kterém bude stropní venkovní svítidlo umístěno. Zda se jedná o venkovní prostor, jako například terasu, altán nebo zahradu, pak je vhodné volit teplotu světla, která bude co nejvíce přirozená a nebude rušit okolní prostředí, t.j. teple bílé světlo 3000K. Jedná-li se o prostor, jako například přístřešek pro automobil, nebo venkovní sklad, pak zvolíme neutrální bílé světo 4000K.

 

barevná teplota od 3000 do 6000K 

 

Energetická účinnost stropních venkovních svítidel

Stropní venkovní svítidla nejenže krásně osvětlují vaše prostory, ale také šetří energii. Díky použití LED technologie a dalších energeticky úsporných řešení mohou snížit vaše náklady na energie až o 80% ve srovnání se zastaralými wolframovými žárovkami.

Jak rozmístit stropní venkovní svítidla?

Správné rozmístění venkovních svítidel může vytvořit bezpečné a esteticky příjemné prostředí pro vaši zahradu, terasu nebo balkon. Zde je několik tipů, jak správně rozmístit stropní venkovní svítidla a zajistit tak účinné osvětlení v prostoru.

Zvažte účel venkovního stropního osvětlení

Nejprve si rozmyslete, jaký hlavní účel bude mít osvětlení vašeho exteriéru. Chcete-li jen doplňkové svitidlo pro večerní posezení na terase, postačí vám jedno centrálně umístěné stropní venkovní svítidlo. Pokud ale potřebujete dostatek světla pro bezpečnou a pohodlnou chůzi po zahradě nebo kolem domu, měli byste zvážit instalaci více svítidel

Využijte asymetrického osvětlení

Asymetrické osvětlení je velmi efektivní při vytváření bezpečné prostoru a současně dodává exteriéru zajímavý vzhled. Místo jednoho centrálního svítidla můžete použít dva nebo více stropních venkovních svítidel rozmístěných po stranách zdi nebo podél cesty. Tímto způsobem bude osvětlení rovnoměrně rozprostřeno a zároveň vytvoříte zajímavé světelné efekty.

Dbejte na dostatečné množství světla

Při rozmišťování stropních venkovních svítidel je důležité dbát na správné množství světla. Příliš jasný prostor může být rušivý pro oči, zatímco příliš málo světla může být nebezpečné. Využijte různé typy žárovek a regulátory intenzity světla, abyste dosáhli správného množství osvětlení pro vaše potřeby.

Počet a rozmístění stropních venkovních svítidel závisí na účelu venkovního osvětlení. Při návrhu stropních venkovních svítidel na rodinném domu mohou stropní venkovní svítidla vedle svého poslání t.j. osvětlení přístupových chodníků sehrávat i úlohu dekorativního osvělení .

 

Stropní venkovní svítidlo

Stropní venkovní svítidla mohou vedle osvětlení chodníků a vchodu do domu také sehrávat i úlohu architektonického dekorativního osvětlení rodinného domu.

Jaký vybrat design stropního venkovního světla?

Když se rozhodujete o designu venkovního stropního světla, je důležité zvážit několik faktorů. Zvažte velikost a tvar prostoru, ve kterém bude světlo umístěno, stejně jako celkový styl vašeho domu nebo zahrady. Zvažte také funkčnost a bezpečnost světla, protože může být vystaveno různým povětrnostním podmínkám.

V první řadě je důležité zjistit, jak velké stropní venkovní světlo potřebujete. Zvažte velikost prostoru a to, zda chcete mít jedno velké osvětlení nebo více menších světel pro rovnoměrné rozptylování světla po celé ploše. Dalším faktorem je tvar prostoru - pokud máte například kruhovou terasu, můžete zvážit stropní světlo ve tvaru kruhu nebo kulatým designem, který bude ladit s celkovým vzhledem.

Dalším důležitým faktorem je samozřejmě styl vašeho domu nebo zahrady. Zvažte, jestli chcete mít stropní venkovní světlo v moderním, rustikálním nebo tradičním stylu. Existuje mnoho možností, například minimalistický design s jednoduchými liniemi a neutrálními barvami, nebo zdobené světlo s kovanými detaily pro rustikální vzhled.

Kromě estetických aspektů byste měli také zvážit funkčnost a bezpečnost světla. Dokonale vybraný design bude málo platný, pokud nebude splňovat vaše potřeby. Například, pokud chcete mít stropní venkovní světlo v blízkosti vašeho venkovního posezení, můžete zvolit design s možností regulace intenzity světla pro přizpůsobení nálady a pohodlí. Také je důležité zajistit, aby světlo bylo odolné vůči různým povětrnostním podmínkám a mělo správné certifikace - krytí IP pro použití venku.

 

Potřebujete poradit s výběrem stropních venkovních svítidel? Neváhejte nás kontaktovat telefonem, emailem, nebo navštivte naše světelné studio a prodejnu svítidel v Brně. Rádi vám sestavíme řešení na míru.

Prodejna svítidel Brno


Filtrovani

B-LINER IP
Stropní svítidlo, těleso hliníkový profil, povrch šedostříbrná, černá, bílá, difuzor plast opál, LED 15W/22W/30W, teplá 3000K, Ra80, 230V, IP65, tř.1, rozměry dle typu
od 17 704,72 Kč
SUPERNOVA XS 260 X
Stropní svítidlo, těleso hliníkový profil, povrch šedostříbrná, černá, bílá, difuzor plast opál, LED 10W, teplá 3000K, 230V, IP64, tř.1, d=260mm, h=60mm
od 17 092,82 Kč
DOMOV E27 60W PŘISAZENÉ
Stropní stropní venkovní svítidlo, základna kov, povrch černá, nikl lesk, kryt sklo čiré s rámem, pro žárovku 1x60W, E27, 230V, IP23, tř.1, rozměry 200x200x335mm
11 608,74 Kč
FANGIT 60W E27
Stropní stropní venkovní svítidlo, základna kov, povrch černá, nikl lesk, kryt sklo čiré s rámem, pro žárovku 60W, E27, 230V, IP23, tř.1, rozměry 109x205mm
8 399,82 Kč
OLD CITY 1 C
Stropní, přisazené venkovní svítidlo, těleso kov, povrch černá, difuzor sklo opál, pro žárovku 1x75W, E27, 230V, IP43, zař.tř.1, d=305mm, h=400mm
7 225,64 Kč
ARCHITECTURALO LED 3,4W
Stropní, venkovní svítidlo, vytvářející efekt úzké linky, vyzařovací úhel 110°x10°, materiál hliník, povrch šedostříbrná, LED 3,4W, teplá 3000K, 180lm, Ra80, 230V, IP65, "F", tř.1, rozměry 175x65x85mm
od 6 831,06 Kč
ORIADI SQUARE BIG LED 30W, IP54
Stropní venkovní svítidlo čtvercové, základna hliník, difuzor plast opál, LED 1x30W, teplá 3000K, 2550lm, 230V, IP54, tř.1. rozměry 340x340x50mm
od 6 823,07 Kč
LEUCH LED 1X21W 3000K 2000LM IP44 100-277V
Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá, šedostříbrná, antracitová, krycí sklo čiré, LED 1X21W, teplá 3000K, 2000lm, 100-277V, IP44, rozměry 150X130X130mm, svítí dolů
6 575,14 Kč
MANIO LED 30W/55W/70W IP66 Stropní průmyslové prachotěsné, svítidlo těleso polykarbonát, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 30W/55W/70W, denní 6500K, teplá 2800K, Ra80, 230V, IP66, IK08, tř.1, rozměry 109x86mm, délka dle typu
SKLADEM
Hodnocení
MANIO LED 30W/55W/70W IP66
Stropní průmyslové prachotěsné, svítidlo těleso polykarbonát, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 30W/55W/70W, denní 6500K, teplá 2800K, Ra80, 230V, IP66, IK08, tř.1, rozměry 109x86mm, délka dle typu
5 498,24 Kč
MANIO LED 45W/60W IP66
Stropní průmyslové prachotěsné, svítidlo, těleso ocel, povrch pozinkovaný, difuzor sklo tvrzené opál, LED 45W/60W, neutrální 4000K, 5000lm/7000lm, 230V, IP66, IK07, tř.1, rozměry 112x89x1275mm
od 5 130,76 Kč
ORIADI SQUARE LED 25W, IP54
Stropní venkovní svítidlo čtvercové, základna hliník, difuzor plast opál, LED 1x25W, teplá 3000K, 1950lm, 230V, IP54, tř.1. rozměry 270x270x54mm
od 4 873,88 Kč
OBAN LED
Stropní svítidlo, těleso plast, povrch bílá, LED 15W/27W, teplá 3000K nebo neutrální 4000K, 230V, zvýšené krytí IP65, tř.2, rozměry dle typu
od 4 691,05 Kč
SONU LED 3000K 1430LM 100-277V IP44
Stropní stropní nebo nástěnné venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá, antracitová, difuzor plast, LED teplá 3000K, 1430lm, 100-277V, IP44, rozměry d=300mm h=65mm
od 4 687,54 Kč
ARAKRES LED 1X12W
Stropní stropní venkovní bodové svítidlo, těleso hliník, povrch lak šedá tmavá mat, krycí sklo čiré, LED 1x12W, teplá 3000K, 960lm, 230V, IP54, tř.1. rozměry 90x90x100mm
4 653,66 Kč
HATTON LED
Stropní svítidlo, těleso plast, povrch bílá, LED 14W/27W, teplá 3000K nebo neutrální 4000K, 230V, zvýšené krytí IP65, tř.2, rozměry dle typu
od 4 495,63 Kč
PURPUREA 12W IP65
Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá/tmavě šedá, krycí plast čirý, LED 12W, teplá 3000K, 956lm, Ra80, 230V, IP65, rozměry d=176mm, h=40mm.
od 4 484,26 Kč
GLINDE SQ 20W, IP65
Venkovní nástěnné svítidlo nebo stropní svítidlo, čtvercové, těleso hliník, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 20W, 1550lm, teplá 3000K/neutrální 4000K, 230V, do kupoelny IP65, tř.1, rozměry 300x300x50mm.
od 4 480,75 Kč
GRINDSTED R, LED 20W, IP54 Stropní přisazené bodové venkovní svítidlo, těleso kov, povrch černá/bílá mat, kryt sklo, LED 20W, teplá 3000K/2100lm, neutrální 4000K/2226lm, 230V, IP54, Ra80, tř.1, rozměry d=95mm, h=105mm.
SKLADEM
Hodnocení
GRINDSTED R, LED 20W, IP54
Stropní přisazené bodové venkovní svítidlo, těleso kov, povrch černá/bílá mat, kryt sklo, LED 20W, teplá 3000K/2100lm, neutrální 4000K/2226lm, 230V, IP54, Ra80, tř.1, rozměry d=95mm, h=105mm.
od 4 248,19 Kč
GRINDSTED SQ, LED 20W, IP54
Stropní přisazené bodové venkovní svítidlo, těleso kov, povrch černá/bílá mat, kryt sklo, LED 20W, teplá 3000K/2100lm, neutrální 4000K/2226lm, 230V, IP54, Ra80, tř.1, rozměry 95x95mm, h=105mm.
od 4 248,19 Kč
TELDE 60W E27 IP44 stropní
Venkovní stropní svítidlo, těleso hliník, povrch černá antracit, sklo čiré, pro žárovku 1x60W, E27, 230V, IP44, rozměry d=230mm, h=260mm.
4 152,72 Kč
VALENCIA GU10
Venkovní stropní bodové svítidlo, těleso kartáčovaný hliník, stínítko sklo, pro žárovku 1x9W, GU10, 230V, IP44, rozměry d=125mm, h=125mm.
4 121,26 Kč
ODETA C 1X75W GU10ES111
Stropní, přisazené, bodové svítidlo, materiál hliník, povrch bílá, šedostříbrná, šedočerná, krycí sklo čiré sklo, pro žárovku 1x75W, GU10 ES111, 230V, IP44, rozměry 130x130x150mm
od 3 901,04 Kč
WESSEL O Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo s ochranným košem, těleso mosaz, povrch mosaz zašlá, difuzor sklo, pro žárovku 1x15W, E27, 230V, IP65, tř.1. rozměry 230x120x110mm
SKLADEM
Hodnocení
WESSEL O
Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo s ochranným košem, těleso mosaz, povrch mosaz zašlá, difuzor sklo, pro žárovku 1x15W, E27, 230V, IP65, tř.1. rozměry 230x120x110mm
3 875,87 Kč
WESSEL R Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo s ochranným košem, těleso mosaz, povrch mosaz zašlá, difuzor sklo, pro žárovku 1x15W, E27, 230V, IP65, tř.1. rozměry d=190mm h=100mm
SKLADEM
Hodnocení
WESSEL R
Stropní, nebo nástěnné venkovní svítidlo s ochranným košem, těleso mosaz, povrch mosaz zašlá, difuzor sklo, pro žárovku 1x15W, E27, 230V, IP65, tř.1. rozměry d=190mm h=100mm
3 875,87 Kč
VILEM C
Stropní svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná, nebo hnědorezavá, difuzor plast, opál, pro úspornou žárovku 2x15W, E27, IP54, tř.1, 250x250x94mm
od 3 844,05 Kč
MAGNI 1X60W E27
Stropní svítidlo, základna hliník, povrch lak bílá mat, difuzor plast bílá mat, pro žárovku 1x60W, E27, 230V, do koupelny IP44, tř.1. rozměry d=335mm h=170mm
3 734,06 Kč
HORLIA LED 25W IP54
Stropní, přisazené, venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch černá antracit, difuzor PMMA opál, LED 25W, 2000lm, teplá 3000K, 230V, IP54, tř.2, rozměry d=240mm, h=45mm
3 719,54 Kč
PASI LED IP66
Stropní svítidlo, těleso plast, difuzor plast opál, LED 30W, 55W, 70W, neutrální 4200K, Ra80, životnost LED až 50.000 hod, 25.000 zap/vyp, 230V, IP66, tř.1, IK08, rozměry dle typu,
od 3 569,86 Kč
MANIO LED 30W/55W/70W IP66 MILK
Stropní průmyslové prachotěsné, svítidlo, těleso polykarbonát, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 30W/55W70W, neutrální 4000K, 3200lm/6000lm/7400lm, 230V, IP66, IK08, tř.1, rozměry 109x86mm, délka dle typu
od 3 528,97 Kč
BENE LED 4W IP54
Stropní svítidlo, exteriérové, venkovní, základna hliník, povrch šedostříbrná nebo antracitová, difuzor plast opál, LED 4W, teplá 3000K, 297lm/cca 15W žár., 230V, zvýšené krytí IP54, tř. 1, rozměry 140x140mm, h=60mm
3 449,83 Kč
NERTIA LED 12W IP54
Stropní, přisazené, venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch černá antracit/bílá, difuzor sklo opál, LED 12W, 960lm, teplá 3000K, 230V, IP54, tř.2, rozměry 100x100x100mm
od 3 438,82 Kč
BOXY PLUS
Stropní, přisazené, bodové venkovní svítidlo těleso hliník, povrch elox, nebo šedostříbrná, nebo bílá, krycí sklo čiré, pro žárovku 1x35W, GU10 ES50, 230V, IP44, 80x80x90mm
od 3 312,13 Kč
FALCATUM LED 20W/16W/10W IP65
Stropní stropní venkovní svítidlo, základna plast, povrch šedá, difuzor plast opál, LED 20W/16W/10W, teplá 3000K nebo neutrální 4000K, Ra80, 230V, IP65, tř.2, rozměry dle typu
od 3 298,46 Kč
ARNE 2X26W E27 IP54
Stropní svítidlo, těleso hliník, povrch černá, difuzor plast opál, pro úspornou žárovku 2x26W, E27, 230V, IP54, zař.tř.1, 300x300x92mm
3 199,97 Kč
PINSTA
Stropní, bodové, venkovní, svítidlo, těleso hliník, povrch šedostříbrná nebo bílá, sklo čiré, LED 11W, teplá 3000K, 1000lm/cca 50W žár., 230V, IP54, tř.1, rozměry d=80mm, h=200mm
od 3 127,37 Kč
LOKKEN C, 20W, IP65
Stropní přisazené venkovní svítidlo, těleso kov, povrch bílá mat/tmavě šedá/hnědá, difuzor plast opál, LED 20W/2084lm/teplá 3000K, 20W/2209lm/neutrální 4000K, Ra85, 230V, IP65, tř.1, rozměry 250x250x51mm.
od 3 085,50 Kč
MARE PL
Venkovní stropní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá, difuzor plast opál, pro žárovku 1x42W, E27 nebo 1x5W, G9, 230V, IP44, tř.2, rozměry dle typu.
od 2 987,13 Kč
SOLDER 3X28W E14
Venkovní svítidlo nástěnné nebo stropní, těleso hliník, povrch šedočerná antracit/černá, difuzor PVC bílá, pro žárovku 3X28W, E14, 230V. IP54, tř.1, rozměry š=300mm, v=300mm, h=85mm
od 2 987,13 Kč
PLAYGROUD stropní LED 1x9W, GX53
Stropní, přisazené, bodové svítidlo, těleso hliník, povrch bílá, šedá kamenná, nebo černá antracit, krycí sklo čiré, pro zářivku, nebo LED 1x9W, GX53, 230V, IP44, d=100mm, h=110mm
od 2 831,40 Kč
GROUGA ROUND LED 1X9,6W
Stropní venkovní svítidlo, základna kov, povrch lak bílá mat, difuzor plast opál, LED 1x9,6W, teplá 3000K, 460lm, Ra80, 230V, IP54, tř.1. rozměry 150x150x50mm
2 749,85 Kč
RIKSSUND, LED 21W, IP54
Stropní venkovní svítidlo čtvercové, těleso kov, povrch tmavě šedá/tmavě hnědá, difuzor plast opál, LED 21W, 1950lm, teplá 3000K, 230V, IP54, Ra80, tř.1. rozměry 245x245mm.
od 2 734,60 Kč
JOLAN R, LED 24W, TUYA, CCT, IP65 Stropní venkovní svítidlo, hliník, šedočerná, difuzor plast, LED 24W, 2060lm, ovl smart telefon Tuya, WiFi, stmívání, nast teplota CCT teplá 3000K - denní 6400K, Ra80, 230V, IP54, d=260mm, h=55mm
Amazon Alexa
CCT - nastavitelná teplota světla
Google Assistant
Ovládání telefonem
Smart Life - ovládání Tuya aplikace pro chytré telefony
Stmívání
Tuya - Smart chytrý systém pro ovládání internetu věcí
WiFi
SKLADEM
Hodnocení
JOLAN R, LED 24W, TUYA, CCT, IP65
Stropní venkovní svítidlo, hliník, šedočerná, difuzor plast, LED 24W, 2060lm, ovl smart telefon Tuya, WiFi, stmívání, nast teplota CCT teplá 3000K - denní 6400K, Ra80, 230V, IP54, d=260mm, h=55mm
2 718,75 Kč
JOLAN SQ, LED 24W, TUYA, CCT, IP65
Přisazené venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch šedočerná, difuzor plast opál, LED 24W, 2060lm, ovl smart telefon Tuya, WiFi, stmívání, nast teplota CCT teplá 3000K - denní 6400K,Ra80, 230V, IP54, tř.2, rozměry 260x260x55mm
2 718,75 Kč
WEROSA LED 7W IP54
Architektonické svítidlo, efekt úzká linka, materiál hliník, povrch černá, nebo bílá, LED 7W, 286lm, teplá 3000K, Ra80, 230V, IP54, tř.1, rozměry 110x120x170mm
od 2 662,00 Kč
BOLIA LED 10W/25W IP54 Stropní, přisazené, venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch černá antracit, difuzor PMMA opál, LED 10W/25W, 800lm/2000lm, teplá 3000K, 230V, IP54, tř.2, rozměry dle typu
SKLADEM
Hodnocení
BOLIA LED 10W/25W IP54
Stropní, přisazené, venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch černá antracit, difuzor PMMA opál, LED 10W/25W, 800lm/2000lm, teplá 3000K, 230V, IP54, tř.2, rozměry dle typu
od 2 631,75 Kč
FEROST R 24W, IP54, CCT, SMART
Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, bílá/černá/tm. šedá, dif plast opál, LED 24W, 1720lm, smart TUYA WIFI, dálk ovl. (součástí) CCT nast teplota teplá 2600K - denní 6000K, stmív., RGB, 230V, IP54, rozměry d=300mm, h=90mm.
od 2 631,39 Kč
FEROST SQ 24W, IP54, CCT, SMART
Stropní venkovní svítidlo, těleso hliník, bílá/černá/tm. šedá, dif plast opál, LED 24W, 1720lm, smart TUYA WIFI, dálk ovl. (součástí) CCT nast teplota teplá 2600K - denní 6000K, stmív., RGB, 230V, IP54, rozměry 300x300x90mm.
od 2 631,39 Kč
BAYRE
Venkovní stropní svítidlo, těleso hliník, povrch grafitově černá/bílá, krycí sklo čiré, LED 6W, 320lm, teplá 3000K, 230V, IP65, rozměry d=110mm, h=35mm.
od 2 553,71 Kč
DESDY
Stropní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 10W/23W/30W, teplá 3000K, 230V, zvýšené krytí IP54, tř.1, rozměry dle typu
od 2 541,00 Kč
OLLY
Stropní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 10W/23W/30W, teplá 3000K, 230V, zvýšené krytí IP54, tř.1, rozměry dle typu
od 2 541,00 Kč
ACRIS GX53 1X9W IP54 čtverec
Stropní stropní venkovní svítidlo, materiál hliník, povrch bílá, antracit, difuzor plast opál, pro zářivku 1x9W, GX53, 230V, IP54, tř.1, rozměry 108x108x100mm
od 2 458,48 Kč
SINAPI 19W-32W/25W-44W, IP66
Stropní průmyslové prachotěsné svítidlo, těleso plast bílá, dif plast opál, s DIP přepínačem LED 19W-32W nebo 25W-44W, neutrální 4000K, 230V, Ra80, IP66, IK03, tř.1, rozměry 102x90mm, délka dle typu.
od 2 363,86 Kč
FLAVES I 6W/15W, IP54
Stropní přisazené bodové venkovní svítidlo, těleso hliník, povrch bílá mat/tmavě šedá/tmavě hnědá, difuzor plast opál, LED 6W/15W, teplá 3000K/neutrální 4000K, 230V, IP54, Ra80, tř.1, rozměry dle typu.
od 2 115,08 Kč
KALEIDO 1X15W GX53 IP44
Stropní přisazené svítidlo, těleso hliník, povrch práškový lak, difuzor plast mat, pro LED, nebo zářivku 1x15W, GX53, 230V, zvýšené krytí IP44, tř.1. rozměry dle typu
od 2 091,00 Kč
BRIVE LED IP66
Stropní prachotěsné svítidlo, těleso plast, povrch šedostříbrná, difuzor plast opál, LED 20-35W/3150-5150lm, nebo 29-52W/4550-7500lm, neutrální 4000K, 230V, IP66, rozměry dle typu
od 1 929,95 Kč
HOYA
Venkovní stropní svítidlo, těleso hliník, povrch černá antracit/černá/bílá/kávová hnědá, difuzor sklo opál, pro žárovku 1x20W, GU10, 230V, IP54, tř.1, rozměry dle typu.
od 1 911,80 Kč
INDUSTRIS Stropní, přisazené, průmyslové, prachotěsné svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast, LED 20W, 38W, 52W, neutrální 4000K,Ra80, dle provedení stmívatelné CASAMBI, nebo DALI, 230V, IP65, tř.1,
Stmívatelné DALI
SKLADEM
Hodnocení
INDUSTRIS
Stropní, přisazené, průmyslové, prachotěsné svítidlo, těleso plast, povrch bílá, difuzor plast, LED 20W, 38W, 52W, neutrální 4000K,Ra80, dle provedení stmívatelné CASAMBI, nebo DALI, 230V, IP65, tř.1,
od 1 598,89 Kč
TRIPROOF LED 60W, 70W IP65 CHIP SAMSUNG Stropní, závěsné, průmyslové, prachotěsné, svítidlo, těleso hliník, povrch šedostříbrná, difuzor plast opál, LED chip SAMSUNG 60W/7200lm, nebo 70W/8400lm, neutrální 4000K, denní 6400K, Ra80, drv Meanwell, 230V, IP65, tř.1
SKLADEM
Hodnocení
TRIPROOF LED 60W, 70W IP65 CHIP SAMSUNG
Stropní, závěsné, průmyslové, prachotěsné, svítidlo, těleso hliník, povrch šedostříbrná, difuzor plast opál, LED chip SAMSUNG 60W/7200lm, nebo 70W/8400lm, neutrální 4000K, denní 6400K, Ra80, drv Meanwell, 230V, IP65, tř.1
1 571,79 Kč
REPANDUM LED 16,8W/34,4W/43,6W IP65
Přisazené, průmyslové prachotěsné svítidlo, materiál plast, povrch bílá, difuzor plast opál, LED 16,8W/1430lm, 34,4W/2980lm, 43,6W/3820lm, neutrální 4000K, Ra80, 180-240V, IP65, tř.2, rozměry 61x56mm, délka dle typu
od 1 498,34 Kč
TIFON LED 10W/20W/40W/50W IP65
Stropní, přisazené svítidlo, těleso polykarbonát/ABS, povrch šedá, difuzor PC/PMMA opál, LED 10W/20W/40W/50W, denní 6500K/neutrální 4000K, 230V, IP65, IK08, Ra80, tř.1, rozměry dle typu
od 1 157,85 Kč

Stropní venkovní svítidla QR code